Wednesday, April 25, 2007

Algunes informacions..............


Hi han dos llocs a on es poden deixar els cotxes , el primer el trobem al costat del diposit de l'aigüa, des de aqui hi accedim a :

sector d'abaix
sector dels Isards
sector Diposit
Sector Pell Roja
Sector Bel Canto
L'altre lloc a on podem deixar els vehicles es al costat Nord de les Agulles i ens serveix per arribar als altres sectors, es a dir:
Sector Agulles (Nord)
Sector Agulles (Sud)
Coll Piquer I
Coll Piquer II
Sector Samarkanda
Sector del Mig
Sector de Derrera
Paret del Grau


Si anem en vehicle 4x4 hi podem aproparnos a:
sector de l'Anima
sector Puck
sector Tranquil de la Paret del Grau

L'acces a aquest ultims tres sectors no es aconsellable en turismes, ja que la pista (direcció Montanisell) está en mal estat.
Aigua:
Al poble de Coll de Nargó hi trobem un parell de fonts, una esta al costat de la bonica esglesia romànica de Sant Climens de Nargó, tot just a on es pren la pista (en principi asfaltada) que ens porta cap a les zones d'escalada.
L'altre font esta en un cantonada , a la vorera del devant just despres de pasar el Bar Restaurant Tahussa (bocates i resenyes de les zones d'escalada de la comarca)

Epoca per escalar:
Donada l'orientació de gairebé tots els sectors, s'aconsella la primavera i tardor, fins i tot a l'hivern, amb el bon temps habitual en aquesta zona es posible escalar en samarreta. A l'estiu millor deixar-ho per a primera hora i per el tard. Al tanto amb el sol que pica.....

Equipaments:
Practicament totes les vies estan equipades amm parabolts i amb cadenes als descuelgues, A la Paret del Grau pot ser necessari dur algun tascon o friend , malgrat tot a les resenyes esta especificat.

Si us cal qualsevol altre tipus d'informació podeu deixar un comentari en aquest mateix blogg o bé un mail a:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home


Contador Gratis